Thomas Bloms Bygg i Skövde AB

Thomas Bloms Bygg i Skövde AB


Om företaget


Bloms Bygg startades 2010 som en enskild firma. 2016 bytte firman namn till Thomas Bloms Bygg i Skövde AB och bytte bolagsform till aktiebolag. Vårt motto är "Inga arbeten är för små". Av erfarenhet har vi sett att skapa förtroende mellan kund och byggare är a och o. Många arbeten vi fått under åren har börjat med ett "mindre" arbete. Senare har vi fått återkomma till samma kund  flera gånger och då även med större arbeten.

Jag, Thomas är enda anställda i företaget. Jag jobbar med flera kollegor som också har företag och F-skatt.  På så vis hjälper vi kollegor varandra.Ekonomi


Bloms Bygg är noga med att presentera kostnaden för kunden INNAN projektet påbörjas. Då renovering, om eller tillbyggnad av sin fastighet är en stor kostnad är det viktigt att få reda på kostnadernan innan projektet drar igång. Efter genomgång med kund skickas detaljerad offert till kunden där priser på material, resor och arbete är specificerade. I vissa offerter finns arbeten med från andra hantverkare som elektriker, målare m.m. där Bloms Bygg har totalentreprenad. I vissa arbeten görs offert på material med arbetstiden är på löpande då vi har svårt att med exakthet beräkna tidsåtgång. Ett mer rättvist sätt för både oss som hanterkare och för kund.

Då vi som hantverkare skall räkna med alla eventuella saker/problem som vi kan stöta på och ta med tid för detta är det i de flesta fallen mer till ekonomisk fördel för kunden att låte arbetstiden vara löpande.

Byggbranchen är en omskriven branch i media om både ej utfört arbete, fördyring mot offert, ej hålda löften m.m. Kommunikationen mellan kund och hantverkare är en viktig nyckel i  byggprocessen.

Vi som företag har regelbundna kontakter med våra kunder under både före och under byggprocessen för att samtala om delmålen, ändringar, ge kunden til för eftertsanke för ev. ändringar, tillägg m.mROT-avdrag


Då vi som företag är godkända av Skattemyndigheten åtar vi oss arbete där Rot-avdrag förekommer.

Då fakturan är betald ansöker vi om Rot-avdraget hos Skattemyndigheten. Kunden får efter att Rot-ersättningen är utbetald till oss en avi från Skatemyndigheten om utbetalt belopp. Självfallet syns Rot-avdraget som en tydlig post både på offert och fakturan.

Följ länken för att läsa mer om Rot-avdragF-skatt


Bloms Bygg startades juni 2010 som en enskild firma. 1 januari 2016 bytte företaget namn till Thomas Bloms Bygg i Skövde AB och bytte bolagsform till aktiebolag.

Vårt organisationsnummer är: 559042-5392.

Thomas Blom


VD • ÄGARE • SNICKARE

Jag heter Thomas Blom och är 52 år gammal. Jag och min familj är bosatt i Ulvåker, norr om Skövde.

Jag står som ägare för företaget och är den enda anställda.

Copyright © All Rights Reserved 2020